Bir Facebook Grubuna Katılırsanız Güvenliği Nasıl Ayarlıyorsunuz?

Facebook gruplarına katılmakla kişisel bilgilerinizi gizli tutmak arasında seçim yapmak zorunda değilsiniz. Facebook'un kişisel Zaman Çizgilerinde sunduğu güvenlik ayarlarının aynısı gruplar için de geçerlidir. Yakın zamanda işinizi tanıtmak veya ağınızı genişletmek için bir gruba katıldıysanız, gizlilik ayarlarınızı kontrol ederek onları sıkılaştırın veya olmasını istediğiniz yerde olduklarından emin olun.

1

Facebook Zaman Tünelinize gidin ve tüm kişisel bilgilerinizi görmek için kapak fotoğrafınızın altındaki "Hakkında" bağlantısını tıklayın.

2

Bu bilgileri düzenlemek için herhangi bir bloğun üzerine geldiğinizde görünen "Düzenle" düğmesini tıklayın.

3

Resimli başlıkları gösteren "Hedef Kitle Seçici" yi tıklayın ve bilgileri kimin görebileceğini seçin. "Yalnızca Ben" i seçerseniz, yalnızca siz görebilirsiniz. Verilerinizi gruplarda yalnızca Facebook arkadaşlarınızın görebileceği şekilde sınırlamak için "Arkadaşlar" ı seçin. "Genel", herkesin bilgilerinizi görmesine olanak tanır. Özel ayarını kullanarak belirli arkadaşlarınıza bazı bilgiler de gösterebilirsiniz.

4

Değişiklikleri kaydetmek için "Düzenleme Bitti" yi tıklayın. Diğer kişisel bilgi türleri için görevi tekrarlayın.